Polisi Pemulangan & Hadiah

Pemulangan semula hanya untuk produk yang salah dihantar daripada pihak kami. Polisi bayaran balik dan pemulangan kami berlangsung selama 30 hari. Jika 30 hari telah berlalu sejak pembelian anda, kami tidak boleh menawarkan bayaran balik penuh atau pertukaran kepada anda.

Untuk layak menerima pemulangan, item anda mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan yang sama seperti anda menerimanya. Ia juga mesti berada dalam pembungkusan asal.

Untuk melengkapkan pemulangan anda, kami memerlukan resit atau bukti pembelian.

Pembayaran Semula

Setelah pemulangan anda diterima dan diperiksa, kami akan menghantar e-mel kepada anda untuk memberitahu anda bahawa kami telah menerima item anda yang dipulangkan. Kami juga akan memberitahu anda tentang kelulusan atau penolakan bayaran balik anda.

Jika anda diluluskan, maka bayaran balik anda akan diproses dan wang akan dimasukkan secara secara automatik ke dalam akaun bank anda, dalam tempoh hari tertentu.

Bayaran Balik Lewat atau Tiada

Jika anda belum menerima bayaran balik, semak akaun bank anda sekali lagi.

Sekiranya anda masih belum menerima bayaran balik anda, sila hubungi kami di platinumbeautyhq@gmail.com

Barang Jualan

Hanya barang berharga biasa boleh dikembalikan. Barang promosi tidak boleh dikembalikan.

Pertukaran

Kami hanya menggantikan barang jika ia rosak atau tidak cukup seperti yang dipesan. Jika anda perlu menukarnya dengan item yang sama, hantarkan e-mel kepada kami di platinumbeautyhq@gmail.com dan hantar item anda ke:

Platinum Global Beauty, No 9-03 Avenue Crest Seksyen 22, 40300 Shah Alam , Selangor

Hadiah

Sekiranya hadiah tidak cukup atau rosak, anda tidak akan menerima sebarang ganti rugi.

Semua hadiah yang telah habis stok tidak akan digantikan dengan barang atau hadiah lain serta tidak boleh ditukar nilai dengan wang ringgit

Cabutan Bertuah

Cabutan bertuah sah dan akan berkuat kuasa mengikut tarikh yang tertera di website ini. Pemenang akan dipilih dan tidak boleh dipertikaikan cara atau penerimanya oleh mana-mana pihak sekalipun.

Hadiah cabutan bertuah boleh diubah ganti kepada barangan lain tanpa diberitahu terlebih awal kepada pengguna.

Penerima cabutan bertuah tidak boleh meminta untuk menukar hadiah yang diterima dengan barangan lain atau wang melainkan dengan persetujuaan pihak syarikat.

Perlukan Bantuan?

Hubungi kami di platinumbeautyhq@gmail.com untuk soalan yang berkaitan dengan bayaran balik dan pemulangan.

Scroll to Top